Mainos
Mainos

Viherkaalikeittoa ja nakkeja

Mehevää ja maukasta.

Neljälle

  • 1 pkt pakastettua lehtikaalia, noin 375 g
  • 1 l vettä
  • 2 liemikuutiota
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 maustemitta timjamia
  • suolaa ja pippuria
  • 8-10 nakkia

Valmistusohje

1. Laita kaali kattilaan ja murusta mukaan liemikuutiot, lisää vesi. Hauduta hitaasti kunnes kaali on sulanut. Mausta.

2. Sekoita vehnäjauhot tilkkaan vettä ja vatkaa suurus keittoon. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia.

3. Paloittele nakit, laita ne keittoon ja kuumenna.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme