Mainos
Mainos

Suomalaisista villiyrteistä voi valmistaa herkullisen ja edullisen salaatin Marttojen ohjeilla.

vuohenputken nuoria lehtiä

voikukanlehtiä

horsmanlehtiä

litulaukanlehtiä

siankärsämönlehtiä

1 tuore kurkku

Valmistusohje

Leikkaa tai revi lehdet. Huuhtele ja kuutioi kurkku. Sekoita ainekset keskenään. Valmista kastike kermaviilistä tai bulgarianjogurtista, johon on sekoitettu tillisilppua, hienonnettua ruohosipulia, 1–2 hienonnettua valkosipulin kynttä ja ripaus suolaa. Tarjoa kastike erikseen.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme