Mainos
Mainos

Viinimarinoitu kassler ja sienimuhennos

Kevyesti savustettu sianniskasta tehty kassler saa hienon maun, kun sitä marinoi viinissä yön yli.

4-5 hengelle

  • 10 kasslerkyljystä
  • persiljasilppua

Marinadi

  • 3 dl roséviiniä
  • 1/4 dl rypsiöljyä
  • 1/4 dl kiinalaista soijaa
  • 1 tl timjamia

Muhennos

  • 250 g kantarelleja
  • tai herkkusieniä
  • 2 rkl voita
  • 1 rkl vehnäjauhoa
  • suolaa ja pippuria
  • 2-3 dl kermaa
  • 2 rkl mustaviinimarjahyytelöä
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Aseta kasslerviipaleet reunalliselle vadille. Sekoita marinadi ja kaada se lihan päälle. Peitä tuorekelmulla ja nosta vati jääkaappiin seuraavaan päivään asti.

2. Paista sieniä voissa pannulla, kunnes kaikki neste on haihtunut. Ripota sienten päälle jauho, mausta, sekoita ja lisää kerma. Keitä hiljaa 15-20 minuuttia. Mausta hyytelöllä.

3. Valuta kasslerkyljykset ja paista ne voissa pannulla. Aseta tarjoiluvadille ja kaada sienimuhennos niiden päälle. Sirottele pinnalle persiljasilppua.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme