Mainos
Mainos

Vispipuuro jos mikä on todellista perinneruokaa. Kuohkean koostumuksen salaisuus on kärsivällinen vatkaaminen. Sähkövatkaimella valmistus sujuu tuossa tuokiossa. Loistava välipala nälkäisille koululaisille.

4 annosta

  • 5 dl vettä
  • 1 dl mannasuurimoita
  • 2½ dl puolukkasurvosta
  • kuohukermaa tai maitoa

Valmistusohje

1. Kuumenna vesi kiehuvaksi, vatkaa joukkoon mannasuurimot ja keitä 5 minuuttia. Lisää puolukat.

2. Kaada puuro tarjoiluastiaan ja vatkaa kuohkeaksi sähkövatkaimella.

3. Tarjoa kuohukerman tai maidon kera

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme