Mainos
Mainos

Voileipäkakku tuorejuustolla ja pähkinöillä

Juustotarjottimen sijaan voit tarjoilla aterian päätteeksi tämän herkullisen voileipäkakun.

Kahdelletoista

  • 1 Maalahden limppu
  • 2 tuubia tuorejuustoa

Koristeluun

  • 400 g Philadelphia-juustoa
  • 1 dl saksanpähkinöitä

Valmistusohje

1. Viipaloi Maalahden limppu pituussuuntaan. Laita pohjaviipale tarjoiluvadille, levitä päälle tuorejuustoa.

2. Lado kerroksittain leipää ja tuorejuustoa. Näin pitkälle voit valmistella kakun etukäteen. Säilytä muovikelmun alla jääkaapissa.

3. Levitä Philadelphia-juustoa kakun sivuille. Paahda pähkinät kuivassa, kuumassa pannussa. Koristele kakku pähkinöillä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme