Mainos
Mainos

Tarjoa kalan lisäkkeenä keitettyjä perunoita ja sitruunalohkoja.

4 annosta

  • 4 pientä kirjolohta
  • suolaa, mustapippuria
  • vehnäjauhoja
  • voita
  • 2 rkl hienonnettua persiljaa
  • sitruuna
  • keitettyjä perunoita

Valmistusohje

1. Perkaa ja huuhtele kalat. Älä irrota päitä mutta poista kidukset.

2. Mausta kalat suolalla ja pippurilla kauttaaltaan ja kääntele vehnäjauhoissa. Paista runsaassa voissa molemmin puolin 4-5 minuuttia, kunnes kalat ovat kypsiä.

3. Nosta kalat pannulta ja aseta tarjoiluvadille. kuumenna pannulle iso voinokare, mausta persiljalla ja valuta kalojen päälle. Tarjoa heti.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme