Mainos
Mainos

Inkivääri, valkosipuli ja makea indonesialainen soija antavat tälle ruoalle makua ja tuoksua Aasiasta. Tarjoile riisin tai nuudelien kera. Mustat torvisienet voi vaihtaa muihin sieniin.

Neljälle

  • 1 kg jättikatkarapuja
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 pala inkivääriä, 2 cm
  • 2 rkl ketjap manisia (indonesialaista soijaa)
  • 1 ½ rkl paahdettua seesamiöljyä

Tarjoiluun

  • 4 annosta keitettyä riisiä
  • 1 nippu salaattisipulia

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut mutta anna pyrstön uloimman osan jäädä kiinni. Kuori ja hienonna valkosipulit, raasta inkivääri hienosti, tarvitset 1 ruokalusikallisen. Puhdista ja paloittele kevätsipulit.

2. Paista inkivääri ja valkosipuli kevyesti öljyssä. Paista katkarapuja erissä 2-3 minuuttia ja nosta pannulta.

3. Lisää pannuun soija, laita kaikki katkaravut takaisin. Sekoita ja anna kaiken lämmetä. Ripottele päälle kevätsipuli ja tarjoile heti keitetyn riisin kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme