Mainos
Mainos

Jouluun kuuluvat perinteisesti erilaiset liharuoat. Monet kuitenkin kaipaavat jouluherkkujen joukkoon myös jotain vihreää. Lämpimät wokkikasvikset ovat maistuva lisä joulupöytään.

4 annosta

  • 150 g kukkakaalia
  • 150 g parsakaalia
  • 100 g naurista
  • 150 g porkkanaa
  • 70 g minimaissia
  • 100 g vihreitä papuja
  • 100 g ruusukaalia
  • ½ dl öljyä
  • ½ dl vettä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Puhdista, kuori ja huuhdo kasvikset ja leikkaa pieniksi paloiksi.

2. Kuumenna öljy isolla paistinpannulla tai wokkipannulla. Lisää pannulla ensin kovimmat kasvikset - porkkanat ja nauriit - ja vatkaa sitten muut kasvikset. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Lisää vesi ja anna sen imeytyä kasviksiin. Kasvisten tulee olla pehmeitä, mutta silti napakoita.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme