Mainos
Mainos

Marinoitu liha saa jännittäviä makuja. Kyljykset voivat olla marinadissa vaikka yön yli. Kuivaa ne hyvin ennen paistamista, niin saat kyljyksiin hyvän paistopinnan.

Neljälle

  • 8 lampaan kaksoiskyljystä
  • vihreitä pakastepapuja
  • hiukan kermaa

Marinadi

  • 2 dl rypsiöljyä
  • ½ dl viinietikkaa
  • 5 dl punaviiniä
  • 2 tl valkopippurirouhetta
  • 1 tl timjamia
  • 1 rkl rosmariinia
  • 1 tl kynteliä
  • 1 sipuli siivuina
  • 1 rkl kiinalaista soijaa

Valmistusohje

1. Sekoita marinadi, laita kyljykset siihen ja pane kylmään vähintään muutamaksi tunniksi.

2. Ota liha marinadista, siivilöi marinadi ja kuivaa kyljykset. Paista ne pannulla kypsiksi. Keitä marinadia kokoon, kunnes 2/3 on jäljellä, mausta ja lisää mahdollisesti tilkka kermaa. Tarjoile vihreiden papujen kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme