Mainos
Mainos

Broilerin täytyy olla aina läpikypsää, mutta samalla täytyisi huolehtia, ettei se kuivahda. Tarkkaile siis kypsymistä pistämällä lihaan ja katsomalla milloin lihaneste on täysin kirkasta.

Neljälle

  • 4 broilerin rintafileetä
  • 12 liotettua grillivarrasta
  • 2 oksaa rosmariinia
  • 4 oksaa oreganoa
  • 3 valkosipulinkynttä
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Jaa jokainen filee kolmeen osaa pitkittäin. Pese sitruuna ja raasta kuori. Silppua rosmariini ja oregano ja viipaloi valkosipulinkynsi. Sekoita yrtit, sitruunankuori, valkosipuli ja oliiviöljy.

2. Kaada yrtti-sitruunaöljy muovipussiin, laita kanapalat siihen ja sulje pussi. Marinoi jääkaapissa ainakin 3 tuntia, mielellään yli yön.

3. Kaada kanapalat marinadeineen kulhoon. Pujota lihat vartaisiin ja mausta vielä suolalla ja pippurilla. Grillaa vartaita grilliritilä melko korkealla hehkusta 6-8 minuuttia, niin että broileri tulee läpikypsäksi.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme