Mainos
Mainos

Erinomainen menetelmä saada makua koko lampaanpaistiin, on täyttää luuttomaksi aukaistu paisti yrteillä, sitoa se kiinni ja taputella yrttimausteutus vielä ulkopuolellekin.

6-8 hengelle

  • 1,5 kg lampaanpaisti
  • luuttomaksi avattuna
  • paprikajauhetta
  • suolaa ja pippuria

Täyte

  • 1 salottisipuli silputtuna
  • 1 tl rakuunaa
  • 2 tl kirveliä
  • 2 rkl persiljasilppua
  • 2 rkl ruohosipulisilppua
  • 50-75 g voita

Valmistusohje

1. Kuumenna uni 175 asteeseen. Taivuta liha auki, mausta sisältä suolalla ja pippurilla.

2. Sekoita pehmeään voihin sipulisilppu ja yrtit ja levitä se paistin sisälle. Ummista paisti ja sido se tiukasti paistinlangalla. Mausta ulkopuoli suolalla, pippurilla ja paprikajauheella.

3 Paina lihaan paistomittari. Paista uunin alatasolla kunnes mittari näyttää 70 astetta. Anna paistin vetäytyä 15 minuuttia ennen kuin poistat sidelangan.

4. Tarjoile hasselbackanperunoiden ja kasvisten kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme