Mainos
Mainos

Valkoviinisangria inkiväärillä raikastettuna

Jatketaan sangria-teemalla, kun kerran tuli sitä nautittua toistamiseenkin. Tällä kertaa valkoviinipohjaisena. Idean pohja tuli Martha Stewartin sivuilta. Juoman yksinkertaisuus ja maku valloittivat. Inkivääri ja minttu antoivat raikkaan säväyksen kuuman kesäpäivän juomasekoitukseen. Katso myös punaviinisangrian resepti.

HUOM!Voit toki lantrata juomaa sitruslimulla tai kivennäisvedellä.

Valkoviinisangria

1 plo valkoviiniä

1 dl appelsiinista likööriä kuten Cointreau, Triple Sec, Grand Marnier… (itseltä käytin Triple Seciä)

peukalon kokoinen pala inkivääriä

kourallinen mintunlehtiä

hedelmiä, jotka eivät liiemmin värjää kuten nektariini, ananas, hunajameloni…

jäitä

Kuori inkivääri ja leikkaa se ohuenohuiksi siivuiksi. Murskaa mintulehtiä hiukan. Pilko hedelmät. Sekoita ainekset keskenään ja anna tekeytyä vähintään tunti tai vaikka yön yli. Nauti kohtuudella.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme