Mainos
Mainos

88-vuotias tähti suunnitteli vaatemalliston

Tyttökullat-tv-sarjasta tutulta näyttelijältä Betty Whitelta on ilmestynyt vaatemallisto. Tuotteissa on käytetty Whitelle ominaisia piirteitä.

Betty White, 88, on valloittamassa myös vaatebisneksen. Tähti on suunnitellut yhteistyössä Jerry Leigh Apparelin kanssa malliston t-paitoja ja huppareita, jotka on varustettu Whiten naamakuvalla. Yrityksen edustajan mukaan he haluavat tehdä yhteistyötä tähden kanssa, jonka ura on jälleen nousussa.

Betty Whiten suunnittelemia vaatteita voi ostaa vain Yhdysvalloista. Osa myytyjen tuotteiden voitosta menee hyväntekeväisyyteen. White on puuhakas nainen, sillä häneltä ilmestyi juuri myös pin-up-kalenteri. Nainen haluaa selvästi ikuistaa osan itsestään jälkipolville.

Muodin ja pin-up-kalenterin lisäksi White on pitänyt itsensä kiireisenä. Hänen esiintymistään Saturday Night Live -show'ssa ylistettiin arvosteluissa ja hänen komediasarjasta Hot In Clevelandista päätettiin tehdä toinenkin kausi. Naisen ura on selvästi jälleen nousussa.

MTV3/Helmi

Lähde: US Weekly

Kuva: Wireimage/AOP

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme