Mainos
Mainos

Aikuisen naisen päiväkirja: Afrodite-nainen on seksuaalisesti vapaa

Helmen blogisti Femme pohtii Aikuisen naisen päiväkirjassa Kreikan naisjumalattaria ja heidän esiintymistään parisuhteessa.

Helmen blogisti Femme kirjoittaa seksuaalisuudesta ja pohtii sitä rohkeasti ja avartavasti naisen näkökulmasta. Tässä merkinnässä Femme pohtii, millainen on Afrodite-nainen.

"Afrodite-tyyppinen nainen on siis usein seksuaalisesti vapautunut ja estoton, hän on halukas ja aktiivinen nainen mutta saattaa myös kiihkeydellään aiheuttaa erektion menetyksen. Moni mies valitsee Afrodite-naisen rakastajattarekseen tai muusakseen, mutta ei aina vaimokseen, peläten ettei hän riitä miehenä tälle. Suuret ikäerot puoleen ja toiseen kelpaavat Afroditelle. Afrodite-naiselle sopii mies, joka on kuin rakkauden jumala Eros tai himoa korostava Himeros, rakkauden tuomaa jännitystä symbolisoiva Pothos, myös voimakas Adonis käy."

Huomaathan, että Aikuisen naisen päiväkirja on tarkoitettu täysi-ikäisten luettavaksi!

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot