Mainos
Mainos

Aikuisen naisen päiväkirja: Miehen seksuaalinen alistaminen

Helmen blogisti Femme pohtii Aikuisen naisen päiväkirjassa alistamista parisuhteessa.

Helmen blogisti Femme kirjoittaa seksuaalisuudesta ja pohtii sitä rohkeasti ja avartavasti naisen näkökulmasta. Tässä merkinnässä Femme pohtii miehen alistamista seksuaalisesti.

"Voidaanko alistaminen parisuhteessa pitää vain seksuaalisena alistamisena? Vai onko koko suhde sellainen, että toinen, tässä tapauksessa mies, on jatkuvasti alistettuna? Onko jatkuva seksuaalinen alistaminen edes mahdollista parisuhteessa? Tarkoitan tietysti miehen alistamista tässä tapauksessa, naisethan ovat joutuneet elämään hyvinkin usein seksuaalisesti alistettuina. Jos alistaminen ei ole jatkuvaa, niin eikö se silloin ole roolileikkiä? Alistetaan silloin, kun tuntuu siltä."

Huomaathan, että Aikuisen naisen päiväkirja on tarkoitettu täysi-ikäisten luettavaksi!

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot