Mainos
Mainos

Älä kiertele – sano rohkeasti vagina tai emätin

Khloe Kardashian poseeraa moukarin kanssa seinän edessä, johon on kirjoitettu erilaisia kiertoilmauksia naisen sukupuolielimelle. "Sano vagina," julkkis kehottaa. Mistä on kyse?

Khloe Kardashian on uuden kampanjan kasvot. Kampanja kehottaa naisia olemaan ylpeitä itsestään, naiseudestaan ja puhumaan asioista niiden oikeilla nimillä. Kampanja haluaa, että jokainen nainen voisi olla ylpeä sukupuolielimistään, sen sijaan, että puhuisi niistä kierrellen ja kaarrellen.

– Minkä takia yhteiskunta ja media ei vieläkään puhu naisen vyötärön alapuolisista asioista niiden oikeilla nimillä? Tämä kiertely ja kaartelu on valitettavasti suoraan verrannollinen naisten sukupuoliterveyteen, vaikuttaa naisten itsetuntoon, kehonkuvaan ja yleiseen terveyteen, perustellaan kampanjan verkkosivuilla.

Kampanjan ajatuksena on siis puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Naisia myös kehotetaan olemaan ylpeitä ja avoimia myös kuukautistensa suhteen.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Wireimage/AOP

Lähde: ubykotex.com

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme