Mainos
Mainos

Älkää erotko – pitäkää tauko!

Kun mielessä välkkyy epävarmuus suhteen tulevaisuudesta, kannattaa harkita taukoa. Vaikka moni pitääkin tätä vain nättinä nimityksenä hitaalle erolle, tauosta voi olla paljon hyötyä.

Tressugar.com listasi syyt, joiden takia parisuhteen laittaminen tauolle on parempi idea kuin välitön ero.

Tauolle, mars?

Tarvitset aikaa keskittyäksesi muihin asioihin. Tauon aikana voit aloittaa harrastuksen, paneutua opiskeluun tai työelämään tai vain viedä itsesi matkalle. Kun otat etäisyyttä suhteeseen, alat katsoa sitä eri tavalla. Näet myös, mitkä tekijät täyttävät elämäsi, ja mikä on tärkeää.

Jos kaukosuhde rassaa, aloittakaa eron sijaan tauko. Joskus suhteessa on hyvä pitää paussi, kunnes voitte olla fyysisesti lähempänä toisianne. Tauon aikana huomaat myös, miten suureksi ikäväsi voikaan kasvaa, tai kaipaatko laisinkaan.

Aloititteko seurustelun kouluaikana, ja nyt keski-ikä kolkuttelee? Jos olette olleet yhdessä nuoruudestanne saakka, tauko voi olla hyvä tapa kokeilla elämää itsenäisenä aikuisena.

Älä käytä taukoa uhkavaatimuksena, jonka avulla yrität saada kumppanisi muuttumaan tai lupautumaan johonkin. Tauko voi johtaa myös eroon – tämän asian tulisi olla kummallekin täysin selvä. Jos toinen teistä haluaa tauon, toinen kerrasta poikki -ratkaisun, on ehkä parempi erota heti.

Varmistakaa ennen tauon alkua, että kummallakin on samat odotukset: kauanko tauko kestää, ja mitä sen aikana saa tehdä? Sopikaa yhteydenpidosta ja siitä, saatteko tapailla muita.

MTV3/Helmi

Lähde: Tressugar.com

Kuvat: Shutterstock

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme