Mainos
Mainos

Alkoholista tuli taidetta

Kun Lester Hutt saa käsiinsä alkoholia, hän ei toimi kuten perusbaarin asiakas: mies nimittäin ottaa taiteen nimissä kuvia drinkeistä ja juomasekoituksista. Tulokset ovat hämmästyttäviä.

Tiedätkö sinä, miltä baarissa juomasi drinkki todella näyttää? 35-vuotias Lester Hutt tietää: mies tekee taidetta alkoholista.

Lester Huttin taidetta alkoholista. Kuva: BARCROFT MEDIA / MVphotos

Hutt kuvaa erilaisia alkoholijuomia mikroskoopin avulla ja paljastaa katsojalle niiden uskomattomat molekyylit. Juomien koostumus suurennetaan kuvissa jopa tuhatkertaiseksi laboratoriomikroskoopin avulla. Samantapaisia kuvia on aiemmin otettu esimerkiksi lumihiutaleista.

Lester Huttin taidetta alkoholista. Kuva: BARCROFT MEDIA / MVphotos

Alkoholikuvat otetaan Floridalaisen yliopiston kemianlaitoksella. Otoksissa esiintyvät muun muassa vodka, pina colada ja Chablis.

Lester Hutt taidetta alkoholista. Kuva: BARCROFT MEDIA / MVphotos

Bevshots -yhtiön valmistamat kuvat on tarkoitettu "asiakkaalle, jotka arvostavat alkoholin kaleidoskooppimaisia efektejä".

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

MTV3/Helmi

Kuva: Barcroft Media / MVphotos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme