Mainos
Mainos

Amarula-reseptejä

Miltä kuulostaa herkullinen Crème Brûlée tai Amarula Milk Shake? Poimi herkulliset Amarula-reseptit talteen.

Amarula Milk Shake

Valmistusaineet:

1 dl maitoa

2 dl vanilja jäätelöä

0.5 dl jäämurskaa

Vähintään 6 cl Amarula-likööriä

Valmistusohjeet:

Laita kaikki aineet sheikkeriin ja ravista kunnolla, jotta saat kuohkean ja pehmeän juoman. Kaada seos korkeaan lasiin ja koristele suklaahipuilla sekä tuoreilla hedelmillä.


Amarula Crème Brûlée

Valmistusaineet:

½ vaniljatankoa

2,5 dl kermaa

2 dl maitoa

2,5 dl Amarula-likööriä

2,3 dl munankeltuaisia

2 dl hienoa sokeria

Ruskeaa sokeria

Valmistusohjeet: Lämmitä uuni 180 °C asteeseen. Halkaise vaniljatanko ja raaputa siitä siemenet. Laita siemenet, puolikas tanko sekä ripaus hienoasokeria kuumalle pannulle ja lisää joukkoon vielä kerma, maito ja Amarula. Kiehauta seos ja jäähdytä. Ota vanilijatanko pois seoksesta. Sekoita munanvalkuaiset sekä loput hienosta sokerista kulhossa ja lisää jäähtyneeseen seokseen. Annostele seos neljään pieneen uunivuokaan. Laita vuuat uunivuokaan, jonka pohjalla on kuumaa vettä, niin että vesi ulottuu puoleenväliin pikkuvuokia.

Kypsennä uunin alimmalla tasolla noin 40 minuuttia. Jäähdytä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai yön yli. Ripottele seosten pinnalle tummaa ja hienoa sokeria, ja karamellisoi pinta kuumassa uunissa hehkuvan grillivastuksen alla. Pinta saa värin nopeasti, 1–2 minuutissa.

Voit nauttia Amarula-kermalikööriä myös kahvin kanssa sekä marjojen tai jäätelön kastikkeena.

Lisää reseptejä löydät Amarulan omiltanettisivuilta

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme