Mainos
Mainos

Angelina Jolie kerää korumallistollaan rahaa hyväntekeväisyyteen

Hyväntekijänä tunnettu näyttelijä Angelina Jolie suunnitteli korumalliston huvin vuoksi. Tuotot lahjoitetaan lasten ja nuorten koulutukseen.

Angelina Jolie on tunnettu tahdostaan auttaa vähäosaisia. Tällä kertaa hän on luonut korumalliston, jonka tuotot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Yksi maailman tunnetuimmista näyttelijöistä on luonut omannäköisensä kokoelman koruja. Hän sanoo ettei koskaan ajatellut suunnittelevansa korua, mutta halusi jotain mitä itse voisi käyttää ja jonka tuotot menisivät hyväntekeväisyyteen.

– Tein sen pelkästään hauskuuden vuoksi ja tuotot lahjoitetaan säätiölle, joka tukee lasten ja nuorten koulutusta, Jolie kertoo lehtihaastattelussa.

– Nämä nuoret ovat lapsia, jotka tarvitsevat turvallisen paikan opiskella ja parantua. Paikan, jossa he voivat rakentaa parempaa tulevaisuutta ja paikan, missä he voivat olla lapsia.


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: femailfirst.co.uk

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot