Mainos
Mainos

Anu Harkin luotsamaa Koto kotiutuu AVAlle!

Koton punainen lanka löytyy arjesta: tehdään siitä yhdessä sujuvampi eikä unohdeta sitä pilkettä silmäkulmassa.

Koto on Anu Harkin luotsaama kotoiluun keskittyvä lifestyle-ohjelma. Kotoilu on suomennos sanasta homing, joka on maailmalla valtavasti kasvava trendi.

Koton jaksoissa tuunataan, nikkaroidaan ja kokataan syksyisten teemojen mukaan. Keittiön puolella Anu kokkaa suomalaista arkiruokaa, mutta uudella twistillä.

Jokaisessa jaksossa Anun vieraana ja apuna on tunnettu henkilö, joka kaipaa pientä apua arjen pyörityksessä. Koto-sarja on osa monikanavaista kokonaisuutta, jonka osa-alueita nähdään ja kuullaan MTV Median eri kanavissa: Huomenta Suomessa, Radio Novalla, AVAlla ja netissä mtv3.fi/koto.

Koto-ohjelman Subilla ensiesityksensä saavat puolen tunnin mittaiset jaksot nähdään AVAlla uusintana saman viikon lauantaina, 1.10.2011 alkaen klo 20.30.

Lisäksi ohjelmasta esitetään MTV3:n Huomenta Suomessa esitetyt 5 minuutin koosteet AVAlla 5.9.2011 alkaen maanantaisin ja perjantaisin klo 19.55.

Koto AVAlla 5.9.2011 alkaen maanantaisin ja perjantaisin kello 19.55.

AVA

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot