Mainos
Mainos

Asentokoulu: Ratsastusta – nainen päällä

Helmessä esitellään erilaisia seksiasentoja. Tänään vuorossa ratsastus!

Nainen voi asettua selällään makaava miehen päälle joko istumaan hajareisin, tai kyykkyasentoon. Mies voi olla joko jalat suorana, tai hän voi koukistaa omia jalkojaan. Nainen voi myös käydä pitkäkseen miehen päälle joko niin, että naisen jalat on miehen jalkojen välissä tai nainen levittää jalkansa koukistaen niitä niin, että miehen jalat jää naisen jalkojen väliin.

Näissä asennoissa säilyy myös katsekontakti, parin on mahdollista suudella ja olla hyvin lähellä toisiaan. Pääasiassa nainen säätelee sisäänviennin intensiteettiä, rytmiä ja syvyyttä. Monet naiset saavat yhdynnässä orgasmin parhaiten silloin kun itse hallitsevat yhdynnän asentoa ja liikkeitä.

Nainen voi käydä miehen päälle myös niin, että istuu selkä mieheen päin, jolloin nainen voi samaan aikaan stimuloida itseään käsillä. X-asennossa mies makaa selällään ja nainen makaa selällään miehen päällä pää vastakkaiseen suuntaan miehestä. Tällöin kosketuksissa ovat lähinnä lantionseutu ja sukupuolielimet. Tässä asennossa joko nainen tai mies voi lisäksi stimuloida naista käsillä tai dildolla.

Lue myös edelliset osat:

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot