Mainos
Mainos

Aurinkosuoja, joka pysyy hurjimmankin vesipedon kyydissä

NIVEA esittelee erittäin vedenkestävän aurinkovoiteen, joka soveltuu perheen pienimmille ja vähän isommillekin vesipedoille. Suojakertoimella 30 varustettu aurinkosuojaemulsio on pikkuväen paras kaveri vesileikkeihin, sillä sen teho kestää, vaikka vedessä telmisi pidempäänkin.

Lasten herkän ihon suojaaminen auringolta on haastavaa, kun ollaan veden äärellä. Keskikesän kuumina päivinä lapset voisivat asua vedessä, joten vedenkestävyys on todella koetuksella.

Uusi NIVEA SUN Kids Swim & Play -aurinkoemulsio ylittää Euroopan kosmetiikkajärjestön COLIPAn erittäin vedenkestävälle tuotteelle asettamat vaatimukset 30 prosentilla ja kestää taatusti rajummissakin vesileikeissä. Se kestää siis muita erittäin vedenkestäviä tuotteita paremmin vedessä.

NIVEA SUN Kids Swim & Play on kehitetty lasten herkälle iholle ja se ehkäisee myös aurinkoallergian riskiä. Tasapainotettu UVA/UVB-suoja täyttää EU:n suositukset ja se auttaa ihoa suojautumaan auringon haittavaikutuksilta, kuten kuivumiselta.

Voiteen sisältämä B5-provitamiini pehmentää ja rauhoittaa ihoa sekä vahvistaa ihon omaa suojamekanismia.Suola- ja kloorivesi eivät estä kesäistä hauskanpitoa, kun NIVEA SUN Kids Swim & Play tarjoaa luotettavan ja pitkäkestoisen suojan.

Artikkelin tarjoaa:

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme