Mainos
Mainos

AVAlla etsitään rakkaita

Kansainväliseen menestysformaattiin perustuva Troy Dunnin luotsaama Rakkaita etsimässä (The Locator) tarjoaa katsojilleen tunteiden täyteisen tunnin joka maanantai klo 20.00, kun eri teille kadonneet rakkaat ja läheiset saatetaan jälleen toistensa luo.

Troy Dunn on ilmiömäinen jäljittäjä, joka saa jatkuvasti yhteydenottoja kadonneita läheisiään etsiviltä ihmisiltä.

Yksi viikko kuukaudesta on omistettu tapauksille, joissa kaikki mahdolliset keinot kadonneen jäljittämiseksi on jo käytetty ja kadonnutta etsimässä ollut henkilö on jo luovuttanut toivon etsimänsä löytämiseksi. Troy valjastaa koko tiiminsä tämän tapauksen selvittämiseen.

Luvassa on suuria tunteita ja onnellisia jälleennäkemisiä, kun pitkäaikaiset unelmat käyvät toteen.

Katsojat pääsevät seuraamaan jännityksellä mukana, kun biologiset vanhemmat tuodaan jälleen yhteen lastensa kanssa ja eri teille kadonneet sisarukset näkevät taas toisensa.

Rakkaita etsimässä AVAlla maanantaisin kello 20.00.

AVA

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot