Mainos
Mainos

AVAlla tutustutaan ekologiseen asumiseen

Ranskalaisessa makasiiniohjelmassa tutustutaan ekologisen asumisen kokeiluihin eri puolilla maailmaa.

Ohjelmassa tutustutaan moderniin asumiseen ja ekologisiin asumisratkaisuihin. Lisäksi saadaan vinkkejä materiaalien kierrätykseen ja energiansäästöön rakentamisen näkökulmasta. Luvassa on luontoa kunnioittavaa arkkitehtuuria ja kestävään kehitykseen tähtääviä asumisratkaisuja.

Ohjelmassa nähdään myös kokeilevaa ekorakentamista ja käydään tutustumassa muun muassa Francis Ford Coppolanhotelliin muinaisten mayojen mailla.

Ensimmäisessä jaksossa päästään arkkitehti Olle Lundbergin matkaan, joka on suunnitellut ja pitkälti omin käsin rakentanutkin perheelleen viikonloppukodin San Franciscon ulkopuolelle. Tärkeänä näkemyksellisenä lähtökohtana on ollut kierrätysmateriaalien käyttö rakenteissa ja sisustuksessa. Niin vanhoille ikkunoille, ravintolan lattialaatoille kuin karjan vesisäiliöllekin on löytynyt uusiokäyttöä.

Green Touch AVAlla alkaen tiistaina 27.3.klo 20.50.

AVA

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot