Mainos
Mainos

AVAlle valtakunnallinen antennitoimilupa

Liikenne- ja viestintäministeriö on myöntänyt MTV Oy:n AVA-kanavalle valtakunnallisen antennitoimiluvan.

AVA on tullut tunnetuksi laadukkaasta ja pääosin naisille suunnatusta ohjelmistostaan. Kanavan ohjelmatarjonta rakentuu terävistä kotimaisista ja ulkomaisista lifestyle-ohjelmista, ajankohtaisista kohderyhmää kiinnostavista dokumenttisarjoista sekä vahvasta draama- ja elokuvatarjonnasta. AVAn ohjelmistoa leimaa korkea eurooppalaisuusaste. Kanavalla esitetään myös kotimaista ohjelmistoa, ja sen määrää tullaan lisäämään vuosittain.

– AVAn toimilupapäätös on meille todella tervetullut, koska pelkästään kaapelijakelussa kanava ei olisi ollut mainosrahoitteisena elinkelpoinen. Samalla AVA tulee monipuolistamaan laatutarjontaa suomalaisille televisionkatsojille pääkohderyhmänä naiset, toteaa MTV Oy:n toimitusjohtaja Pekka Karhuvaara.

Liikenne- ja viestintäministeriö myönsi samalla toimiluvat myös MTV Oy:n uusille teräväpiirtokanaville MTV3 MAX HD ja CANAL+ Urheilu HD. Kanavien toiminta käynnistetään kevään 2012 aikana.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot