Mainos
Mainos

Blogihelmiä: Juhlakengät isojalkaiselle

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Hittiblogien parhaat palat on nyt koottu yhteen artikkeliin!

Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Stilissima

Muotiblogissa esitellään sekä isoja että pieniä juhlakenkiä.

"Pienijalkaisille löytyy myös lasten kenkiä, mutta valitettavasti lestit ovat monesti varsin kapeita ja jos korkeampaa korkoa haluaa niin lasten kengistä niitä harvemmin löytyy."

Häämatkalla purjeveneessä

Häämatkalaiset viettävät nyt aikaa Haolla. Saarella on paljon autiotaloja.

"Lähdimme kylille kävelemään ja havaitsimme pian, että marina ei ollut suinkaan ainoa hylätty paikka saarella. Itse asiassa yli puolet Otepan kylästä vaikutti hylätyltä aavekaupungilta. Autio kylänraitti ei selittynyt ainoastaan ajankohdalla, äitienpäiväsunnuntailla. Talo toisensa jälkeen oli tyhjillään."

Kuudes aisti

"Herää pirteänä ja täynnä innostunutta iloa uuteen kauniiseen aamuun. Mikä mahtava päivä onkaan edessäsi, täynnä mahdollisuuksia, täynnä tilaisuuksia rakastaa, iloita ja nauttia! Nuku hyvin lukijani, nuku hyvin."

Lukupiiri

Maria luki Sapphiren Precious-kirjan.

"Tämä on teos ihmisen julmuudesta; siitä, miten pystymme loputtomasti tuhoamaan ja loukkaamaan toisiamme tuntematta edes pientä katumuksen kipinää. Minä, minä, minä. Anna minulle. Minä ansaitsen. Loputtomiin."

Lemmikkipuisto

Korille kannattaa antaa viihdyttävää tekemistä.

"Jos telkkarin ohjelmat eivät kiinnosta, voi koirille antaa 2-4 luuta, ja seurata viihdyttävää näytelmää, jonka rinnalla Tsehovkin on kevyttä draamaa."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot