Mainos
Mainos

Brad Pitt – sydäntenmurskaajasta perheenisäksi, katso kuvashow!

Brad Pitt aloitti uransa siloposkisena, jokaisen naisen päiväunen kohteena. Iän myötä miehen tyyli on muuttunut huolettomampaan suuntaan.

Näyttelijä Brad Pittin ura lähti nousuun Thelma ja Louise -elokuvan myötä 1990-luvun alussa. Hän hurmasi naisten sydämet täydellisellä kiiltokuvapoika-lookillaan, joka puri myös Frendit-tähti Jennifer Anistoniin. Pariskunta avioitui vuonna 2000.

Pittin elämä muutti suuntaa, kun hän tapasi näyttelijätär Angelina JolienMr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa. He rakastuivat toisiinsa ja Pitt erosi Anistonista vuonna 2005.

Nykyisin Pitt ja Jolie pyörittävät yhdessä suurperheen arkea. Pariskunnalla on yhteensä kuusi lasta, joista osa on adoptoituja.

Kenties juuri Jolien ansiosta Pittin ulkonäkö on muuttunut renttumaisempaan suuntaan. Lookiin kuuluvat muun muassa huolettoman tyylikkäät viikset ja parta.

Näin Brad Pitt on muuttunut– katso kuvashow!

MTV3/Helmi

Lähde: People.com, IMDb.com

Kuva: Fergus McDonald/Getty Images

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme