Mainos
Mainos

Bridal Awards 2010: Vaikuta ja voita!

Äänestä vuoden kaunein sormus ja paras morsiuspukuliike. Ehdota kaaso tai bestman kilpailuun. Voit voittaa liput Häät&Rakkaus-messuille. Samalla lipulla pääset myös Muoti-, Kauneus- ja Terveysmessuille!

Äänestä vuoden 2010 parhaimmat hääalan toimijat ja voita liput Häät&Rakkaus-tapahtumaan 15.-17.10 Helsingin Messukeskukseen. Äänestäjien kesken arvotaan kahden hengen messulippupaketteja.


Vuoden kaunein sormus

Nyt on haussa Vuoden kaunein sormus! Mikä sormus herättää tunteita ja otetaan ilolla vastaan koko loppuelämäksi omaan sormeen? Missä sormuksessa yhdistyy luovuus, herkkyys, upeat materiaalit ja tunne?


Vuoden 2010 morsiuspukuliike

Mikä on Vuoden morsiuspukuliike 2010? Missä morsiuspukuliikkeessä on Suomen laajin valikoima ja paras palvelu? Kenelle on sydämen asia löytää jokaiselle morsiamelle juuri se oikea puku?


Vuoden kaaso ja bestman

Vuoden kaasoa ja bestmania voi ehdottaa kuka tahansa. Saat ehdottaa myös itseäsi, jos olet mielestäsi onnistunut jommassakummassa haasteessa moitteita. Vuoden kaaso ja bestman palkitaan matkalahjakortilla.

(MTV3 Helmi)

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme