Mainos
Mainos

Brigitte Bardot: Oli imartelevaa olla seksisymboli

Nuorta Brigitte Bardotia pidetään yhtenä kaikkien aikojen seksikkäimmistä naisista. Bardot, 75, paljastaa, että hän nautti seksisymbolin maineestaan.

Takavuosien superkaunotar Brigitte Bardot myöntää France-lehden haastattelussa, että palvottuna kaunottarena eläminen oli mukavaa. Tähti kipusi maailmanmaineeseen laulajana ja näyttelijänä, mutta myös upean uhkean ulkonäkönsä avulla. Bardotia onkin pidetty Marilyn Monroen ohella yhtenä kaikkien aikojen suurimmista seksisymboleista.

Tähden elämä ei kuitenkaan ole ollut pelkkää auringonpaistetta. Bardot on muun muassa ollut itsemurhan partaalla lukuisia kertoja. Bardot kertoo, että elämä suurimman kuuluisuuden aikana ei ollut helppoa, sillä hänen vanhempansa eivät hyväksyneet lapsensa uravalintaa.

– Vanhempieni tiukka kuri aiheutti minulle surua, mutta nykyään olen kiitollinen heille. Uskon että he olivat vaikuttuneita urastani, mutta he pitivät sitä outona, koska se ylitti heidän käsityskykynsä, Bardot kertoo.

Elämä seksisymbolina oli Bardotin mieleen. Hän ei välittänyt maineestaan, vaan piti seksisymbolina oloa vain imartelevana.

– Oli parempi olla esillä ja kaunis, kuin ruma, Bardot sanoo.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuvat: Getty Images, Wireimages/AOP

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme