Mainos
Mainos

Chao-Hsien Kuo

Taiwanilainen muotoilija Chao-Hsien Kuo on työskennellyt Lapponialle vuodesta 2006. Kuon korujen myötä Lapponialle ominainen rohkea ulkomuoto on saanut uuden ja naisellisen ilmeen.

Chao-Hsien Kuo yhdistää keveitä muotoja Lapponian ainutlaatuiseen tyyliin. Kuon lempimateriaali on hopea, koska hopeisen korun pintaan voi luoda lähes valkoisen, lunta muistuttavan värin. ”Rakastan todella Suomen talvea, sen kirkasta aurinkoa ja lumen tuntua kenkieni alla”, kertoo Kuo. Hänen korunsa ilmentävätkin usein suomalaista elämäntapaa, erityisesti ihmisen ja luonnon välistä suhdetta.

Chao-Hsien Kuo asuu Suomessa ja työskentelee Lahdessa sijaitsevassa studiossaan puolisonsa kanssa. Suomessa hän nauttii luonnonläheisestä ympäristöstä ja siitä, että voi seurata kasvien ja kukkien kasvua. Hänestä jokainen niistä voi toimia muotoilun inspiraationlähteenä. Kuon mielestä meidän ympärillämme on todella paljon kaunista – kaikki riippuu vain siitä, pysähtyykö hetkeksi katselemaan ympärilleen.

"Koruni ilmentävät rakkauttani luontoa ja luomista kohtaan. Haluan luoda koruja, jotka ilmaisevat syvää kauneutta sanomatta kuitenkaan liikaa ja jotka herättävät tunteita niin käyttäjissään kuin katsojissaankin. Minulle on ilmiselvää, ettei korun pidä toimia vain omana itsenään. Sen tulisi myös korostaa käyttäjäänsä."

Katsomo-video ei ole saatavilla

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot