Mainos
Mainos

Chisun puku äänestettiin Linnan juhlien kauneimmaksi!

Vuonna 2010 Helmen lukijat äänestivät laulajatar Chisun valkoisen puvun Linnan juhlien ylivoimaisesti kauneimmaksi asuksi.

Vuonna 2010 itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle osallistuneen Chisun puku ihastutti MTV3:n Helmen lukijoita. Lähes 32 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, että laulajan valkoinen iltapuku oli Linnan juhlien kaunein.

– Erittäin tyylikäs, hillitty puku jossa ei ollut turhia rönsyjä vaan näytti kantajansa upean vartalon ja istui loistavasti päällä, kehuu nimimerkki täti.

– Chisun puku oli kaunein ja juhlallisin. Linnan kuningatar ehdottomasti! Kaikki muut kalpenivat rinnalla, ihailee omenankukka.

Chisu päihitti kilpasisarensa ylivoimaisesti. Satu Taiveahon sininen iltapuku keräsi ääniä toiseksi eniten, 11,9 prosenttia.

– Ei liian pröystäilevä, mutta kauniita yksityiskohtiakin löytyy. Väri ja malli sopii kantajalle, tuumaa nimimerkki -I-.

Kolmannelle sijalle ylsi Vuoden pakolaisnainen Nasima Razmyar, joka sai äänistä 10, 4 prosenttia.

– Sopi hänelle erinomaisesti ja oli erittäin kaunis, ylistää nimimerkki missu.

Ääniä tuli yhteensä 741 kappaletta.

MTV3/Helmi

Kuva: All Over Press

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme