Mainos
Mainos

Dallapé laulamaan serenadia äidin ikkunan alle?

Dallapé on Suomen historian merkittävimpiä tanssiorkestereita, joka on jo vuodesta 1925 lähtien hurmannut yleisöä, solisteinaan aina maan kuumimpia nimiä. Dallapén riveissä ovat laulaneet niin Olavi Virta kuin Georg Malmstenkin. Nyt orkesteri on herätetty henkiin uuteen aikakauteen, solisteinaan mm. Topi Sorsakoski ja Sami Saari.

Mikä olisikaan upeampi äitienpäivälahja, kuin saada tyylikkäät, valkoisiin smokkeihin pukeutuneet laulajat esittämään äidin ikkunan alle vaikkapa "Sä kaunehin oot" -sävelmää?

Uudelleen henkiin herätetyn Dallapén uuden albumin ja alkavan kesäkiertueen kunniaksi se on nyt mahdollista, kun osallistut Helmen ja Emin äitienpäiväkisaan!

Kerro meille, miksi ehdottamasi henkilö ansaitsisi serenadin äitienpäivänä! Kaikkien 4.5.2010 mennessä vastanneiden kesken arvotaan uuden Dallapén yksityisesiintyminen äidin ikkunan alla äitienpäivänä 9.5.2010.

Osallistuminen Helmen kilpailuihin edellyttää jäsenyyttä maksuttomassa Helmi-klubissa. Jos et vielä ole jäsen, rekisteröidy.

Palkinnon kuvaus ja säännöt

Palkintona arvotaan Dallapè yhtyeen muutaman kappaleen serenadina esiintyminen vähintään kvintettinä voittajan kanssa sovitussa paikassa pääkaupunkiseudulla 9.5. äitienpäivänä. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä täysi-ikäisyyttä. Voittajaan ollaan yhteydessä heti kilpailun loputtua voittajan antamaan sähköpostiin tai puhelinnumeroon.

Hyväksyessään palkinnon vastaanottamisen voittaja antaa myös luvan haastatteluun sekä voittotilaisuuden kuvaamiseen MTV3:lle (alaikäiseltä voittajalta edellytetään huoltajan suostumus). Kilpailu on voimassa 4.5. saakka. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti 6.5. torstaina.

Huom! Helmen kilpailuvastauksia voidaan julkaista Helmi-medioissa ja kilpailuun mahdollisesti liittyvien yhteistyökumppaneiden markkinointimateriaaleissa ilman eri korvausta.

Jos kilpailu on arvonta kaikkien vastanneiden kesken, palkinnosta maksetaan arpajaisvero, josta vastaa MTV3 tai kilpailun järjestävä yhteistyötaho. Jos kilpailussa palkitaan paras suoritus, mahdollinen voitto on kilpailijalle veronalaista tuloa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme