Mainos
Mainos

Deittisivuston bisnesidea: Kauniiden ihmisten "spermapankki"

Nettisivu on päättänyt avata foorumin, joka on tarkoitettu vain kauniille ihmisille.

BeautifulPeople.com on avannut foorumin, jolla lasta toivovat voivat etsiä kaunista lapsensa isäksi tai äidiksi, kertoo mashable.com. Sivuston mukaan taloudellisia hyötyjä toiminnasta ei tule, ja yhtiö vain vastaa viehättävien ihmisten tarpeisiin.

– Jokainen vanhempi haluaa lapselleen useita hyviä ominaisuuksia, ja viehättävyys on niistä tavoitelluin. Voitte vain kuvitella tuloksia sivustolla, jonka jäsenet muistuttavat Brad Pittia, George Clooneyta ja Angelina Jolieta, sivuston johtoportaaseen kuuluva Greg Hodge kommentoi.

Aiemmin foorumi oli suunnattu vain kauniille ihmisille, mutta Hodgen mukaan "myös rumat ihmiset haluavat synnyttää hottiksia".

– Emme voi itsekkäästi omia viehättäviä geneettisiä ominaisuuksiamme.

Miehen puheissa taitaa olla perää, sillä sivulla on jo satoja tuhansia käyttäjiä 190 maasta. Sivulla voi tavata ihmisen, joka haluaa myös perustaa perheen.

BeautifulPeople.com on hätkähdyttänyt kriteereillään aiemminkin, sillä "rumat" eivät saa liittyä sivustolle. Alkuvuonna 2010 5000 käyttäjän profiilit poistettiin, koska he olivat lihoneet loman aikana. Sivuston perustaja Robert Hintzen mukaan lihavien ihmisten pitäminen sivustolla on sivun konseptin vastaista.

MTV3/Helmi

Lähde: Mashable.com

Kuva: Shutterstock

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot