Mainos
Mainos

Demi Moore ja Ashton Kutcher palasivat lomalta – kuinka parin kävi?

Mikään ei tee niin hyvää suhteelle, kuin irtiotto arjesta: loma. Varsinkin loma, jonka päätarkoituksena on muistaa, miksi pari ylipäätään aikoinaan rakastui. Demi Moore ja Ashton Kutcher lensivät Israeliin asti ottamaan siitä selvää. Nyt pariskunta on palannut, kertoo Daily Mail.

Demi Moore, 47, ja Ashton Kutcher, 32, ovat saapuneet takaisin Israelin lomaltaan. Näyttelijäpari lensi Israeliin karkuun huhuja siitä, että Kutcher olisi pettänyt vaimoaan nuoremman naisen kanssa. Mies kiisti kaikki väitteet.

Nyt palattuaan lemmenlomalta pariskunta nähtiin kulkevan käsi kädessä Los Angelesissa. Silminnäkijöiden mukaan pari näytti onnelliselta ja varsin rakastuneelta. Romanttinen loma näytti tehneen hyvää heidän suhteelleen.

Kutcher sanoi lemmenloman olleen heidän "henkinen matkansa" – pari muun muassa vieraili itkumuurilla.

"Jaamme rakkautta ja valoa Israelissa. Rukoilemme energiaa. Haluamme tuntea yhteenkuuluvuutta, juhlia meitä yhdistäviä puolia ja saada aikaan kompromissi erilaisuuksiemme välillä", Kutcher parin matkatessa lomalle.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail

Kuva: Wireimage/AOP

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme