Mainos
Mainos

Emma Watson paljastaa: Näin Harry Potter -tähdet ovat muuttuneet!

Näyttelijätär Emma Watson kertoo, miten hänen Harry Potter -kollegansa Daniel Radcliffe ja Rupert Grint ovat muuttuneet vuosien mittaan.

Harry Potter -elokuvien älykkö-Hermionea näyttelevä Emma Watson kertoo, että hänen kollegansa Daniel Radcliffe ja Rupert Grint ovat muuttuneet paljon Harry Potter -elokuvien myötä.

– Se on hassua, koska molemmat ovat menneet täysin vastakkaisiin suuntiin. Kun aloitimme, Rupert oli todella avoin, puhelias ja itsevarma, kun taas Dan oli se hiljainen ja ujo tyyppi. Muistan, kun olimme ensimmäisessä lehdistötilaisuudessa ja Dan oli aivan hämmentynyt, Watson paljastaa.

– Nyt Dania ei saa hiljaiseksi millään, hän haluaa kertoa elokuvasta kaiken. Dan on uskomattoman energinen ja kertoo vitsejä koko ajan. Hän on erittäin sosiaalinen. Rupertista taas on tullut todella hiljainen. Hän on hyvin varautunut, näyttelijätär jatkaa.

– He ovat siis menneet luonteidensa puolesta ääripäästä toiseen. Mutta he ovat molemmat erittäin hurmaavia, eivätkä ihmiset kuitenkaan koskaan muutu paljoa, mikä on hyvä asia, hän päättää.

Harry Potter ja kuoleman varjelukset -elokuvan ensimmäinen osa saa ensi-iltansa marraskuun 19. päivä.

MTV3/Helmi

Lähde: FemaleFirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme