Mainos
Mainos

Erilainen adoptio: Kenellä on oikeus vanhempiin?

Brittiläinen kolmiosainen dokumenttisarja seuraa AVA-kanavalla kahden vuoden ajan perheenlisäystä toivovien pariskuntien arkea tunteita nostattavan adoptioprosessin eri vaiheissa.

Kun perhe alkaa pohtia adoptiota, tulee usein yllätyksenä, että suurin osa adoptoitavaksi odottavista lapsista ei enää ole vauvaikäisiä. Erilainen adoptio -ohjelma keskittyy lapsiin, joita kukaan ei tunnu haluavan adoptoida.

Neljännes Britanniassa adoptiota odottavista lapsista on muun muassa sairauden, rotunsa tai ikänsä puolesta vaikeasti sijoitettavia.

Ohjelmassa punnitaan pariskuntien omat voimavarat, kun pohditaan voisiko heistä tulla kenties kehitysvammaisen tai hyväksikäytetyn lapsen vanhempia. Millaisen lapsen vanhemmat haluavat tai kykenevät ottamaan perheeseensä? Ovatko perheet lopulta ollenkaan valmiita adoptioon ja hyväksyykö adoptiolautakunta heidät vanhemmiksi tavallista haastavammissa adoptiotapauksissa?

Erilainen adoptio AVAlla sunnuntaisin myöhäisillassa.

AVA

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot