Mainos
Mainos

Eroaminen tarttuu helposti

Tutkimuksen mukaan tuttavapiirissä eroaminen voi olla kuin dominoefekti. Suhde toisensa jälkeen päättyy. Tuttujen erot saavat parisuhteessa elävät pohtimaan omaa onnellisuuttaan.

Eroaminen on nyt tutkitusti tarttuvaa. Tutkimuksen mukaan pariskunnalla on 75 prosenttia suurempi riski erota, jos heidän ystäväpiirissään on joku lähiaikoina eronnut. Tutkimuksessa seurattiin 12 000 ihmisen asuttamaa pientä kaupunkia. Yhteisössä huomattiin tapahtuvan paljon eroja, kun parisuhteessa elävien tuttavapiireissä oli lähiaikoina eronneita henkilöitä.

Tuttujen suhteiden päättyminen voi saada parisuhteessa elävät miettimään oman suhteen hyviä ja huonoja puolia. Sinkkuelämä voi alkaa houkuttaa, jos näkee juuri eroneen kaverinsa viettävän villiä elämää. Toisaalta taas rankkaa eroa seuratessa voi alkaa arvostamaan kumppaniaan entistä enemmän.

MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail

Kuva: Shutterstock

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot