Mainos
Mainos

Eva Mendes Thierry Muglerin tuoksun kasvoksi

Eva Mendes valittiin Thierry Muglerin Angel-tuoksun kasvoksi. Kaunotar lumosi Muglerin kauneuden lisäksi olemuksellaan.

Eva Mendes on korvannut näyttelijä Naomi WattsinThierry Muglerin Angel-tuoksun kasvona. Ranskalainen yritys on tunnettu siitä, että se vaihtaa edustajaansa muutaman vuoden välein. 36-vuotias näyttelijä valittiin, sillä hänen toivotaan tuovan esiin tuoksun sensuellit ominaisuudet.

– Naomi Wattsin eteerinen kauneus ilmensi tuoksun enkelimäisyyttä, mutta Thierry Mugler valitsi aistillisen Eva Mendesin tuomaan tuoksun viekoittelevuuden ja kiivauden esiin. Mendes lumosi Muglerin itsenäisyydellään, päättäväisyydellään ja huumorillaan, virheetöntä kauneutta unohtamatta, Muglerilta kerrotaan.

Mendes on aiemmin nähty Calvin Kleinin Secret Obsession -tuoksun kasvona. Kaunotar nähdään Angel-tuoksun mainoksissa ensi syksystä alkaen. Näyttelijä on myös seurannut supermalli Helena Christensenin ja brittikaunotar Kelly Brookin jalanjälkiä Reebokin EasyTonen edustajana.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme