Mainos
Mainos

First Kiss

Taiwanilainen muotoilija Chao-Hsien Kuo on Lapponian ainoa naismuotoilija. Hänen korunsa First Kiss on Lapponian vuoden 2009 oopperakoru, ja nuoren suunnittelijan ylistys rakkaudelle.

Kun Lapponia Jewelry ja Savonlinnan Oopperajuhlat yhdistivät taiteelliset voimansa, syntyi vaikuttavien Lapponia-oopperakorujen sarja. Vuonna 2008 Lapponian esitteli Sehnsuct-kaulakorun, jonka oli suunnitellut palkittu korumuotoilija Björn Weckström. Vuoden 2009 oopperakorun, First Kiss-kaulakorun suunnittteli Chao-Hsien Kuo, Lapponian nuorin taiteilija ja samalla Lapponin muotoilijatiimin ainoa naisjäsen.

Kaikki Lapponian oopperakorut ova keräilykappaleita, joita valmistetaan vain rajoitetun ajan. Merkkinä tästä jokaiseen koruun kaiverretaan sen julkistamisvuosi.

Taiteilijan itseilmaisu on yhtä kaunista kuin hänen korujensa muotokieli: "Kevään koittaessa auringon ensisäteet ovat minun. Huhtikuun ensisuudelma on minun..Keväällä luonto herää kukoistukseen samalla kiihkeydellä kuin rakkaus kahden rakastavaisen välillä."

"Mielestäni Mimin aaria La Boheme -oopperasta kuvastaa parhaiten kahden nuoren ihmisen orastavaa rakkautta. Tuo aaria mielessäni pyrin suunnittelemaan korun, joka muistuttaisi kantajaansa siitä, kuinka upea tunne on löytää rakkaus ja rakastua. Uskon, että jokaisella korulla tulee olemaan oma ainutlaatuinen tarinansa kerrottavanaan," sanoo taiteilija suunnittelemastaan First Kiss -korusta.

Artikkelin tarjoaa: Lapponia

Nyt voit voittaa First Kiss -korun, kun kerrot meille kauneimmat kokemuksesi yhdestä elämäsi tärkeimmistä rakkaussuhteista - äidin ja lapsen välisestä siteestä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme