Mainos
Mainos

Freestyle Lite - kaikkein pienin pisara

Kun verinäyte on otettava joka päivä, on pienimmänkin piston tärkeää olla niin kevyt kuin mahdollista. Freestyle Lite -mittarin vaatima veripisara on maailman pienin.

FreeStyle Lite-tuotteissa yhdistyvät edistyksellisimmät teknologiat sekä mahdollisten mittausvirheiden minimointi. Näin mittaustuloksista saadaan entistä tarkempia ja luotettavampia. Mittarin tarvitsema näytemäärä on poikkeuksellisen pieni, vain 0,3 mikrolitraa, tämä mahdollistaa lähes kivuttoman näytteenoton.

Markkinoiden pienin mittari Freestyle Lite kulkee vaivatta mukana, ja se tunnistaa liuskan aina automaattisesti. Mittaria ei siis tarvitse käynnistää erikseen. Mittaria ei myöskään tarvitse koodata/kalibroida. Laitat vain liuskan mittariin, niin se on käyttövalmis.

Artikkelin tarjoaa: Abbott

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot