Mainos
Mainos

George Clooney haluaa julkkisparin luokseen asumaan

George Clooney haluaa Brad Pittin ja Angelina Jolien asumaan luokseen, jotta pääsee itse pakoon julkisuutta.

Ocean's Eleven – Kovat panokset -elokuvan kuvauksissa ystävystyneet näyttelijät ,George Clooney ja Brad Pitt, viettävät paljon aikaa yhdessä myös töiden ulkopuolella. Clooney myöntää uudessa haastattelussa kutsuvansa usein ystävänsä perheineen asumaan luokseen Italiaan. Hän paljastaa kuitenkin, että kutsuun on toinenkin motiivi ystävyyden lisäksi.

Clooney kertoo, että aina kun julkkispari vierailee hänen luonaan, he vievät täysin paparazzien huomion ja hän itse pääsee livahtamaan omille teilleen.

– Aina kun tahdon tehdä jotain yksin, kutsun Bradin ja Angien sekä heidän 15 lastaan luokseni asumaan. Sitten voin itse karata toiselle puolelle järveä veneilemään tai tehdä mitä ikinä haluan, Clooney vitsaili The Sun -lehdelle.

Yksityisyydestä nauttiva Clooney kehui Italian villaansa, jossa yrittää pysyä poissa julkisuuden valokeilasta.

– Ikävä kyllä Laglio on muuttumassa turistikohteeksi, joten minun täytyy olla varovaisempi liikkuessani siellä. Tai sitten voin seisoa kylän porteilla ja jaella turistioppaita, näyttelijä nauroi.

Näyttelijä kertoi myös yksityiselämänsä muuttuneen suuresti viime vuosien aikana.

– Ennen työskentelin filmiprojektieni kanssa niin ahkerasti, etten edes miettinyt miten yksityiselämäni kehittyi. En välittänyt, sillä minulla ei ollut perhettä, lapsia tai pitkäaikaista parisuhdetta.

Nykyään komistus seurustelee italialaisen tv-juontaja Elisabetta Canalisin kanssa ja parin häistä on huhuttu jo pitkään.

MTV3 Helmi

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: The Sun

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme