Mainos
Mainos

Hääalbumi ammattikuvaajilta

Hääpäivä on jokaiselle yksi kauneimmista ja tärkeimmistä päivistä elämässä. Siksi tätä tärkeää päivää valmistellaan pitkään ja huolella. Päivästä halutaan tehdä unohtumaton. Siksi hääpäivästä kannattaa teettää ammattivalokuvaajalla Hääalbumi, jota voi ihailla itse ja näyttää sukulaisille ja ystäville vielä vuosien kuluttua tuosta unohtumattomasta päivästä.

Ammattivalokuvaaja suunnittelee ja taittaa hääkuvauksista hienon Hääalbumin. Kuvaajalle kannattaa hääkuvausta tilattaessa kertoa, että kuvauksesta halutaan myös Hääalbumi, koska se auttaa valokuvaajaa kuvauksen suunnittelussa.

Eirikuva on tuonut markkinoille tuotteen, josta valokuvaajasi tekee hienosti viimeistellyn Hääalbumin tärkeästä päivästänne. Hääalbumeita on useita kokoja (20x20-30x30 cm): Hääalbumin sivut valmistetaan aidolle valokuvapaperille.

Se tarkoittaa parasta mahdollista laatua ja muistojen kestävyyttä. Hääalbumin kannet voit valita useammasta vaihtoehdosta. Hääalbumi on hieno kiitos myös hääparin molemmille vanhemmille.

Eirikuvan Hääalbumin saat tilattua ammattivalokuvaamosta. Kysy lisää omalta valokuvaajaltasi!

Teksti: Eirikuva

Kuvat:

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot