Mainos
Mainos

Haaveiletko hoikemmasta vartalosta?

Näin tekivät myös lähes kaikki Keventäjien suuren painonhallintakyselyn vastaajista.

Keventäjien suuren painonhallintakyselyn vastaajista 92 %, haaveili hoikemmasta vartalosta.
54 % uskoi, että ihminen on onnellisempi laihempana ja 75 % oli tyytymättömiä ulkomuotoonsa.

Ulkonäkö oli myös tärkein motiivi laihduttamiseen (70 %), mutta myös halu muuttaa elämäntapoja terveellisempään suuntaan (61 %). Vastaajista 21 % ilmoitti laihduttavansa jatkuvasti, mutta paino palautuu ennalleen. 82 % on muka laihduttavinaan ja lankeaa joskus tai kerta toisensa jälkeen syömään enemmän kuin pitäisi.

79 % säilyttää vaatekaapissaan liian pieniä vaatteita toivoen, että ne vielä joskus mahtuvat päälle. Parhaana painonhallintakeinona piti 42 % vastaajista ammattilaisen antamaa yksilöllistä painonhallintaohjausta.
Avoimesti ystävilleen laihduttamisesta puhui lähes puolet eli 53 % vastaajista. Ylipaino vaikuttaa myös sosiaaliseen elämään. 20 % oli joskus jättänyt harrastuksen tai juhlat väliin ja 30 %:sta tuntui, että ihmiset katsovat ylipainon takia.

Kyselyyn vastasi 2039 suomalaista netin käyttäjää, joista vain 6 % oli miehiä.

Kuva: Shutterstock.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot