Mainos
Mainos

Helmi on klubi ihanille naisille!

Helmi täyttää tänä vuonna täydet kymmenen vuotta. Juhlan kunniaksi omat sivumme ovat saaneet uuden, raikkaan ilmeen. Nyt on aika siivota myös muut paikat Helmessä. Aloitamme asiakasrekisteristä. Juhlavuosi on niin täynnä tapahtumia, että haluamme klubikirjeemme tavoittavan oikeat osoitteet.

Helmen juhlavuonna olemme menossa risteilylle, testaamme lukuisia eri tuotteita, tarjoamme erilaisissa kilpailuissa mahdollisuuksia voittaa kylpylälahjakortteja, koruja, meikkejä, luontaistuotteita... ja nyt myös kevätsiivouksen.

Osallistuminen Helmen kilpailuihin edellyttää kuitenkin jäsenyyttä maksuttomassa . Jos et vielä ole jäsen, rekisteröidy nyt.

Jos olet jo jäsen, käythän tarkistamassa Omat tiedot -sivuilta, että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Kaikkien 10.5.2010 mennessä asiakastietonsa Helmi-klubissa päivittäneiden kesken arvotaan suuri kevätsiivous ja korillinen Tolu-puhdistusaineita!

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme