Mainos
Mainos

Helppo seksivinkki – katso ohjeet!

Tämä yksinkertainen mutta toimiva seksivinkki kannattaa ottaa käyttöön heti kun mahdollista. Sen lisäksi, että saatte piristystä seksielämäänne, opitte tuntemaan olonne entistä mukavammaksi toistenne seurassa.

Tässä seksivinkissä ideana on viedä alastomuus yksinkertaisesti hieman tavallista pidemmälle. Ensi kerralla kun sinä ja miehesi vietätte aikaa kotona, tehkää se kokonaan alasti! Tee kaikkia niitä asioita, joita normaalistikin tekisit – katsele televisiota, tiskaa, syö illallista ja vaikkapa kokkaa. Kunhan olet ilman vaatteita.

Asiat etenevät varmasti pian makuuhuoneen puolelle, mutta seksinkään jälkeen ei ole tarvetta kiirehtiä pukeutumisen kanssa. Tällä vinkillä tuot suhteeseenne lisää intimiteettiä ja seksikkyyttä. Vinkki on kuitenkin toimiva ainoastaan silloin, jos molemmat tuntevat olonsa mukavaksi alastomassa toisen edessä.

MTV/Helmi

Lähde: Glamour.com

Kuva: Shutterstock

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme