Mainos
Mainos

Hiukset hehkumaan meikin lailla

Helmen muuttumisleikkiin saapunut Lotta Yli-Kohtamäki sai viimeisen silauksen uudelle lookilleen kiiltosuihkeesta, joka sai uuden punaisen hiusvärin hehkumaan.

Meikkitaiteilija Riia Koivisto suihkautti Lotan hiuksille kiiltoa ja kosteutta antavaa kiiltosuihketta, joka viimeistelee kampauksen. Tuote on oivallinen erityisesti iltamenoihin. Kun hiukset kiiltävät, myös meikki näyttää entistä paremmalta.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kesällä hiuksista tulee pitää entistä parempaa huolta. Aurinko haalistaa väriä ja tekee hallaa hiuksille, joten hellepäivänä aurinkohattu on tyylistään tarkan valinta. Erityisesti punaiset värit haalenevat helposti, joten oikeat hiustenhoitotuotteet ovat siksi tärkeitä.

Terveet ja kiiltävät hiukset

Lotan hiuksiin valittiin NIVEAn Color CrystalGloss -hoitava kiiltosuihke, joka on kiiltoa antava viimeistelysuihke. Tuote saa hiukset säihkymään. Suihke sisältää nestemäisten kristallien ja UV-suojan lisäksi kevyitä, hoitavia öljyjä, jotka hoitavat hiuksia ja saavat ne näyttämään terveiltä ja kiiltäviltä. Suihke on täydellinen viimeistely värjättyjen hiuksien hoidossa. Suihke ravistetaan ennen käyttöä, jotta kiiltoa lisäävät aineet sekä öljyt sekoittuvat.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme