Mainos
Mainos

Hiukset kiiltävät timantin lailla

Naiset ihailevat hyväkuntoisia hiuksia, jotka kiiltävät kauniisti. Upean kiillon saa hiuksiin myös shampoolla. Helmen muuttumisleikissä Marjo Leinon kutrit pestiin ja käsiteltiin tuotteilla, jotka saivat hiukset hehkumaan.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Meikkitaiteilija Riia Koivisto oli leikannut Marjon hiukset kerroksellisesti niin, että hiuksen oma taipuisuus pääsi helpommin esille. Hiuksiin tehtiin myös upea kiharakampaus. Leikkausta ennen hiukset käsiteltiin shampoolla ja hoitoaineella, joka silotti Marjon karheaa ja pörröistä hiuslaatua.

Sähköisyyttä ja pörröisyyttä poistettiin kosteuttavalla, kiiltoa antavalla hoitosuihkeella. Pakkasaikana hoitosuihke onkin hyvä keino estää kutrien sähköistymistä. Tuote sopii mainiosti myös niille, jotka eivät halua pestä hiuksiaan joka päivä, mutta kaipaavat kiiltoa, siloisuutta ja hoitavuutta hiuksiinsa.

Kiiltoa hiuksiin hoitotuotteilla

Marjon hiukset käsiteltiin Nivean Diamond Gloss -shampoolla, -hoitoaineella ja -hoitosuihkeella. Tuotteissa käytetään aitoja mikropuuteriksi hienonnettuja timantteja. Tieteellisissä testeissä on todettu, että timanttipuuteri parantaa hiusten kiiltoa paremmin kuin tavalliset hiustenhoitotuotteissa käytetyt tehoaineet.

NIVEA Diamond Gloss -hiustenhoitotuotteiden teho piilee innovatiivisten hoitavien ja kosteuttavien ainesosien yhdistelmässä sekä uusissa teknologioissa, joille haetaan patenttia. Tuotteet tehostavat valon heijastumista hiusten pinnalta tehden hiuksista timanttisen kiiltävät. Tuotteet myös tuuheuttavat hiuksia ja tekevät niistä taipuisat. Lue lisää tuotteista!

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme