Mainos
Mainos

Hiusmallit isoille kasvoille

Oikea leikkaus tekee ihmeitä sekä hiuksille että kasvoille. Dailymakeover-sivuston kokoamat tyylivinkit pukevat erityisesti isokasvoisia.

1. Hiusmalli, joka ulottuu olkapäille tai on hieman pidempi, tekee kasvoista kapeamman näköiset. Lyhyet hiusmallit sitä vastoin leventävät kasvoja.

2. Kerrostetut hiukset sopivat isokokoisille, sillä kerrostuksen avulla voi luoda illuusion pienemmästä kaksoisleuasta ja antaa enemmän näkyvyyttä hartialinjalle. Ole kuitenkin tarkkana, sillä liian lyhyeksi kerrostetut hiukset leventävät kasvoja.

3. Sivujakaus ja kasvojen poikki kammatut hiukset sopivat pyöreille kasvoille. Tämä tyyli tuo myös poskipäät kauniisti esille.

4. Hiusten värjääminen tuo parhaat piirteet esille. Sävyn valinnassa kannattaa luottaa kampaajaan. Luonnollisuus on valttia. Ellet havittele dramaattista lookkia, värjää hiuksesi vain kaksi sävyä omaa väriäsi vaaleammiksi tai tummemmiksi.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: dailymakeover.com

Kuva: Colourbox

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme