Mainos
Mainos

Hoida värjättyä hiusta kuin kampaaja

Kampaajalta ulos lähtiessä hiukset näyttävät upean kiiltäviltä. Jotta hiusvärin kiilto pysyisi hienona myös kotioloissa, värjättyä hiusta tulee hoitaa oikeilla hoitotuotteilla. Helmen muuttumisleikissä käynyt Minna Murto sai asiantuntijalta ohjeet tumman tukkansa hoitoon.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kampaaja Toni Immo oli leikannut Minnan hiukset hauskasti epätasaiseksi ja värjännyt ne tummalla ja punaisella värillä. Uuden upeasti kiiltävän mallin hoitoon Toni suositteli värjätyille hiuksille tarkoitettua shampoota, joka säilyttää värin hiuksissa pidempään. Oikea tuote estää hiusta haalistumasta ja hoitaa ja vahvistaa hiusta.

Minnan hiuksiin suositeltiin myös hiusnaamiota, jota voi käyttää kerran viikossa. Naamio korjaa hiusten vaurioita, tekee hiuksista sileät sekä ylläpitää värin säilymistä.

Minna oli uudesta mallista innoissaan, sillä hiuksista leikattiin pois vanhan permanentin loput. Samalla hiukset piristyivät huomattavasti. Asiantuntijan vinkeillä Minnan oli helppo jatkaa paksun ja terveen tukkansa oikeaoppista hoitamista.

Hiuksille värjätyille hiuksille tarkoitetut tuotteet

Minnan hiukset pestiin Nivean värjätyille hiuksille suunnitellun NIVEA Color Protection –sarjan tuotteilla, jotka sisältävät granaattiomenasta ja kärsimyskukasta saatuja uutteita. Tuotteet parantavat värin kestoa ja kirkkautta. Sarjan tuotteissa on UV-suoja, joka vähentää auringon hiuksia haalistavaa vaikutusta sekä antioksidantteja, jotka suojaavat ympäristön haittavaikutuksilta.Lue lisää tuotteista!

Värjätyt hiukset voi värjätä myös omaa hiustenväriä korostavalla shampoolla. Vaaleille ja tummille hiuksille on omat tuotteensa. Tuotteet auttavat säilyttämään hiukset kauniin värisinä ja eloisan sävyisinä. Lue lisää tuotteista!

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme